• GOTS (C)
  • OEKO-TEX® STANDARD 100 (C)

Dnevni pralni vložki Črne pike (3x) SLIM – iz bio bombaža ImseVimse
Dnevni pralni vložki Črne pike (3x) SLIM – iz bio bombaža ImseVimse Količina: 3x pralni vložki v pakiranju (organsko certificirano)
All-in-one” pralni vložek s krilci varno namestite na hlačke z dvema pritiskačema. Pralni  vložki so izdelani iz 100% organskega bombaža. Vsi higienski vložki so ojačani s tanko plastjo poliuretan laminat poliester (PUL), ki poskrbi, da so higienski vložki nepremočljivi. Namestite potiskano stran bližje koži (obrnite navzgor).
Nasvet:
Če kupiš dovolj pralnih vložkov, lahko vse hkrati opereš ob koncu menstruacije. Za en cikel boš potrebovala približno 4 pakiranja dnevnih vložkov, 2 pakiranja nočnih in 2 pakiranja dnevnih vložkov. Seveda se količina malenkost razlikuje pri vsaki posameznici.
Izdelano v Evropi.
Velikosti:

Dnevni: 19 cm x 7 cm z neprepustnim PUL slojem.

Zakaj pralni vložki?
ImseVimse pralni higienski vložki so mehki in naravna menstrualna zaščita, ki omogoča koži, da diha in ustvarja občutek svežine med dnevi menstruacije. So tanki, gladki in varno stojijo na svojem na mestu, kar nam vzbuja dober občutek. Mnoge ženske so hvaležno povedale, da so ob uporabi pralnih vložkov težave, kot so srbenje in glivična vnetja, izzvenela.
Iz kakšnega materiala so pralni vložki ImseVimse?
ImseVimse vložki so narejeni iz 100% organskega bombaža jersey materiala (v notranjosti je nepremočjiva plast). Na krilcih vložka se nahajata 2 gumba na klik (2 razdalji), ki trdno držita vložek na mestu. Vsi pralni vložki so ojačani s tanko plastjo poliuretanske laminiranega poliestra za večjo varnost.
Preveri vse naše pralne vložke ImseVimse iz bio bombaža:
Pralni vložki iz organskega bombaža – komplet 3 kosi

Uporaba:

Pred prvo uporabo oprati.
S krilci objemite hlačke in zapnite z gumbi. Pred strojnim pranjem izperite pod tekočo hlado vodo. Ojačano z nepremočjivo plastjo za dodatno varnost.
Če sušite v sušilnem stroju, uporabite nižjo stopnjo ali pa jih preprosto osušite na zraku, tako da jih obesite na vrv. Ne uporabljajte mehčalca.

Ta izdelek je certificiran pri OEKO-TEX® Standard 100, class 1 za dojenčke.
OEKO-TEX® Standard 100 je neodvisen sistem preverjanja in certificiranja tekstilnih izdelkov v vseh fazah izdelave. OEKO-TEX® preverja proces izdelave vse do zaključkov. Certificira vse vrste tekstila in vključuje tudi certificiranje sukanca, pritiskačov (gumbi na klik), elastike, etiket itd. Na certificiranem izdelku najdete na zadnji strani nalepko z ImseVimse certifikacijsko številko SE 12-208.
Tukaj se nahaja certifikat za leto 2016: OEKO-TEX® Standard